文化分享会预告 | “探秘异域文化,增进文明互鉴”国际文化交流系列活动(第八期)

发布日期:2024-06-07    作者:     来源:     点击:

自举办“探秘异域文化,增进文明互鉴”(Exploring Colorful Exotic Cultures, Promoting Mutual Learning Among Civilizations)国际文化交流系列活动以来,华商学子对了解异域文化的兴趣日渐浓厚,校园的多元文化活动也更加丰富多彩。现在,第八期尼日利亚文化分享会即将来袭,广州华商学院国际学院、国际交流与合作处联合邀请(尼日利亚)THOMAS TONY CHIDI分享趣味的尼日利亚文化。

尼日利亚文化分享会

THOMAS TONY CHIDI

面向范围

广州校区全体大学生

2024年6月11日晚上19:00

广州校区启智楼501

加分细则

成功报名并签到的同学加人文素质2分

报名时间

2024年6月7日18:00-2024年6月10日23:59

广州校区全体大学生报名二维码(限60人)

注:由于活动人数有限,为避免名额浪费,会将成功报名却无故缺席者,列入黑名单,请大家谨慎报名。

THOMAS TONY CHIDI

A Nigerian student in China, passionate about learning new things and interested in linguistics, obtained a HSK 4 Certificate at Guangdong Universityof Technology (GDUT), holds a Bachelor degree in Computer Science, and is currently doing my Master’s degree in Education at Guangdong Polytechnic Normal University (GPNU).

托马斯托尼奇迪,一名在中国的尼日利亚学生,热衷于学习新事物,对语言学感兴趣,获得广东工业大学(GDUT)HSK4证书,获得计算机科学学士学位,目前在广东理工师范大学(GPNU)攻读教育学硕士学位。

Expertise Skill:

Graphic design, video editing, and digital marketing

Awards 6th time winner, The Guangdong Government Outstanding International Student Scholarship

Represented (GDUT) and obtained a 2nd position at the 2015 Third Zhuhai International Students Festival/Competition.

A representative of Guangdong Polytechnic Normal University (GPNU) at the 2019 Xi’an Summer Camp for international college

专业技能:擅长平面设计、视频编辑和数字营销;获第六届广东省政府优秀国际学生奖学金;代表广东工业大学参加2015年第三届珠海国际学生节比赛获得第二名;作为 广东技术师范大学(GPNU)代表参加2019年西安国际大学生夏令营。

主办单位:广州华商学院国际学院 国际交流与合作处

文案| 姚晓敏